söndag, februari 26, 2006

Pricken över i

Tre Kronors guld blev pricken över i för Sveriges fantastiska insatser i detta OS. Härlig kämpainsats mot finnarna i eftermiddag. Men slutsekunderna var olidliga och tiden tickade sååå sakta. Men så härligt det var när slutsignalen ljöd. JA!!!! Grattis Tre Kronor!

Statsministern verkar vara helt off. Innan matchen säger han att han ska spela in den och se den i efterhand. Fattar ingenting? Då förlorar man ju hela upplevelsen av att kastas mellan hopp och förtvivlan och den underbara glädjen när segern är bärgad. Efter matchen analyserar han den och säger att finnarna gjorde en plattmatch och att det var en lugn sista period. Såg han verkligen samma match som jag?!?

Kul att vi fick höra Sundin sjunga nationalsången och det lät inte alls illa. Wikegård är än en gång lyssande som expertkommentator. Alla känslor och uttryck. Varför fortsatte Lindeborg ställa en massa frågor till honom efter slutsignalen när man hörde att Wikegård var påtagligt rörd och grötig i halsen? Okänsligt.

Nu ska jag iväg till ICA Maxi och storhandla och till min glädje har jag insett att Romderbyt inte är förrän 20.30 ikväll.

Bild: aftonbladet.se

1 kommentar:

Mia sa...

Tack Niina. Jag erkänner, jag hade inte varit så storsint som du och gratulerat till ett finländskt guld...