tisdag, augusti 30, 2005

Familjefest i Rådhusparken

Hemma efter en hyfsat jäktad dag med allt som skulle fungera kring Alliansens familjemöte i Rådhusparken i Jönköping. Om jag får säga det själv så tyckte jag att det var ett bra offentligt möte. Trevlig och positiv stämning. Svårt att uppskatta hur många som var där. Det gick iallafall åt 350 korvar i ett rasande tempo. Annat som gick åt var ca 400 muggar kaffe, 13 kartonger med kakor och 36 liter läsk.

Coverbandet "Angelita och the Frogs" stod för musiken, Ingela Agardh höll i programmet och samtalet med partiledarna och så var det en dans- och trickuppvisning med Team Somersault. Barnen kunde bygga sandslott med hink och spade. Kvällens överraskning var väl när Hägglund lämnade över var sin HV-tröja till partiledarkollegorna med namn och numret 06 på ryggen. Jodå, Hägglund fick också en tröja.

Kan härmed exklusivt avslöja att en punkt på programmet ströks på grund av tidsskäl, nämligen Sudoku. Enligt planerna skulle partiledarna gemensamt lösa ett Sudoku och för ändamålet hade ett Sudoku modell större tagits fram. Kanske kan vi överlämna det till Fredrik Reinfeldt vid något lämpligt tillfälle...

Kvällen avslutades med mingel på "Twin city" där det serverades tacobuffé. Gott! Orkade dock inte stanna så länge, så jag har tyvärr inget skvaller att komma med. Tröttheten känns påtaglig efter den anspänning som varit inför denna dag. Nu är den avklarad och imorgon hoppas vi på ett positivt resultat efter alla förhandlingar.

Inga kommentarer: