fredag, oktober 21, 2005

Sista matchen för säsongen

Imorgon är det dags för IFK:s sista match för säsongen. Motståndet står Västerås för på Parken. Tonna vaskar om rejält i startelvan och testar t ex Viktor Rönneklev som högerback. Tanken är väl att han ska komma med upp i anfallen. Men, är det rätt position för honom? På topp startar Bennard tillsammans med Santos. Om Santos sätter ett par mål kan han vinna skytteligan. Vore inte helt fel. Timmy kommer tillbaka efter sin skada.

Alm gör sin sista match i IFK:s tröja. Lite trist tycker jag. Gillar Alms spelstil. Bara att tacka för tiden i IFK och önska honom lycka till som "fotbollspensionär". Trist att han inte fick vara med och föra upp IFK i Allsvenskan. Även Dahlén gör sin sista match för IFK. Till skillnad mot Alm kommer Dahlén fortsätta någon annanstans. I IFK:s tröja räckte han inte riktigt till.

Det skulle smaka gott med seger i årets sista match. Men med ommöbleringarna känns det lite osäkert. Alldeles för många av de rutinerade spelarna är inte med. Även om motståndet är nedflyttningsklara Västerås. Ja, vi får väl se.

Tonna gör sin sista match som tränare för IFK. Vem tar över? Ja, inte verkar det bli Prahl iallafall. Tränarlistan blir ett namn färre. Vilka kvarstår?

Inga kommentarer: