måndag, december 05, 2005

Låg aktivitetsnivå?

Idag har jag tillbringat dagen med landstingsgruppen. Vi var samlade på EKO-muséet i Bodafors för gruppmöte. Kan rekommendera ett besök på detta museum.
I konferenssalen fanns det en "rörelsesensor" som styrde lyset och med jämna mellanrum slocknade det, vilket ledde till ett viftande för att få lyse igen. Såg lite kul ut. Vet inte om denna sensor kan mäta aktiviteten på gruppmötet, men vaktmästaren fick iallafall ställa om den så att lamporna inte skulle slockna...

Vi är en pratglad grupp och en av ledamöterna skämtade lite om självinsikten hos vissa yrkesgrupper inom vården. Ja, hur det är med självinsikten hos oss politiker låter jag vara osagt. Men följande utspelade sig i slutet av gruppmötet när vi gick bordet runt och lät alla, kortfattat, säga sin mening om dagens gruppmöte. Nämner inga namn, det är bäst så. När den sjätte personen i tur pratat på ett tag utbrister en ledamot; "nu räcker det". Den person som blev avbruten utbrister; "och jag som tyckte att jag tog det kortfattat". Personen hade pratat längre än de fem personerna som talade innan honom, tillsammans. Självinsikt?:-)

Vi åt ett gott julbord, men jag vet att iallafall en person var lite besviken på att vi inte fick någon dessert...

Inga kommentarer: