söndag, juni 15, 2014

Att se men inte förstå


E-sport är för mig en helt ny och okänd värld. Idag var det esportsm-final i LoL på Dreamhack och yngste sonen spelade i ett av finallagen (Team Property). 

Jag följde finalens tre matcher via Aftonbladets livesändning. Trodde väl aldrig att det skulle hända, men spelar sonen SM-final måste man ju kolla! Erkänner, jag fattade INGENTING av vare sig spel eller nördsnacket. Så, lite konstigt var det allt att ägna en eftermiddag åt att titta på något för mig helt obegripligt. Men nervöst och spännande var det ändå.

Tyvärr fick sonens lag stryk i den avgörande matchen, men att vara näst bästa lag i Sverige är inte illa!

1 kommentar:

Chris sa...

Hej Mia, att vara en Kristen demokrat gör ingen i Himmelen glad, för vad gör man då??

Jag vet. Man är alltid glad, för då gör man Fadern glad, och då blir alla i HimmelRiket glada och alla Änglar blåser i sin basuner.

Hur tror du Fadern tycker om att tävla??

Tror du att han tycker att vi skall uppmuntra våra barn att tävla och kämpa emot varandra??

Tror du att människan lämpar sig för att tävla mot varandra och samtidigt vårda Moder Jord??

Nu är tiden inne att kasta ut alla som tävlar mot andra, när den nya tiden talar om att sammarbeta som Kristi kropp, där varje del i kroppen gör sitt, följer sin egna sanning om livet, och tillsammans får vi det Paradis som nu är utlovat i det tusenåriga riket, men gör Du det du ska??

Du lovade mig dyrt och heligt innan du for till Jorden för att födas in i en kropp, att du skulle ta hand om alla sjuka och alla de fattigaste av de fattiga. tycker du att du gör det??

Nu är jag här. Jag som håller alla de fattiga bakom ryggen, och alla barenen kär. Du ville gå i mina fotspår, varför gör du då egna??

Nu kanske du får en andra chans, men bara om jag känner att ditt hjärta börjar banka för din egna sanning så att ditt hjärta hittar sin utstakade väg och därmed bidrar till det gemensamma livet, det liv som gör vår allas älskade Fader glad.

Hälsningar ifrån den du har väntat på, men nu är jag igenom den kropp som i detta livet mig bär.