lördag, april 16, 2005

Bara 6 timmar kvar...

...tills avspark på Värendsvallen. Som jag har längtat och väntat, om än med en viss oro. Det är så viktigt med en bra start på serien, även om det är många matcher att spela om. Sitter här i Umeå och det är med viss bitterhet som jag kan konstatera, att istället för en plats på soliga Värendsvallen och premiärmatch blir det motionsbehandling på Kvinnoförbundets årskonferens. Hetaste debatten lär det bli om föräldraförsäkringen skall ha tre s k pappamånader eller inga alls.
Nervös som man är inför alla IFK:s matcher är det bäst att placera sig längst bak i lokalen så att jag kan följa matchen via sms från maken. För inte går det att sitta i ovisshet i två timmar. Som jag tippat tidigare blir det vinst för IFK med 2-1 och målskyttar blir Santos och Alm. Alm gör ett inhopp och avgör matchen. Öster får se upp med islänningen Thordarsson som lovat att det ska "smälla på", enligt NT:s nättidning.

Ett litet plåster på såren för den missade matchen var att vi igår var på en konsert med Martin Stenmark på Folkets Hus i Umeå. Andelen kvinnor i publiken var nog 80 procent..

Inga kommentarer: