måndag, augusti 03, 2009

5-1 igen!

HÄRLIGT!!! Jag njuter av segern. Nyper mig i armen. Det är sant. IFK vann! 5-1 på Parken är visst IFK:s melodi.

Lite typiskt att jag sitter hemma och följer matchen via C-sports på datorn och maken är på Parken med sin far. Han fick vara med och se en härlig seger live. Unnar honom det. Men jag jublade och skrek nog minst lika mycket här hemma vid datorn i källaren som han på Parken. Det blev så svettigt att jag var tvungen att öppna det lilla fönstret.. Puh.

Tre härliga poäng och IFK tog några kliv upp i tabellen. Men det är inte säker mark än. Det krävs fler 3-poängare innan jag kan pusta ut.

Gott att Viktor är tillbaka igen. När Viktor är tillbaka fungerar Bamberg mycket bättre.

Var Burken med på plan idag?

Varför starta med Khalili när man kan starta med Dybendal?!?

Trist att Nurre inte fick hålla nollan. Så onödigt att släppa in ett mål på övertid. Nurre kändes mycket stabilare idag.

Det gjorde inget att Racu sumpade en straff ikväll. Svårt att avgöra vad som hände vid straffen. Stämpling eller goda chanser för Thordarson att komma in på Dramaten?

Lite komiskt av Assyriskas tränare när han menade att underläget med 3-0 i halvtid berodde på att de hade två färgblinda spelare. Borde inte han som tränare ha tänkt på det när de valde de ljusblå dräkterna?!? Det hjälpte ju inte direkt att byta till röda tröjor till andra halvlek...

Speakern på Parken är otroligt pinsam. Jag skäms. Det är fotboll INTE basket!

Jag kommer att somna som en lycklig kvinna ikväll, även om maken befinner sig hos sin far i Norrköping...

Nu Birro i Karlavagnen.

2 kommentarer:

SteveE sa...

Det här behövde både IFK och du.

Mia sa...

Det har du helt rätt i! Imorgon är en ny viktig match, borta mot Giffarna. Puh. Den arenan ger inga positiva vibbar för mig...