torsdag, augusti 06, 2009

Bottennapp!

Varför lär man sig aldrig?!? Som alltid när man börjat skönja ett hopp, då är man tillbaka på ruta ett igen. Känslorna far som en berg-och dalbana i kroppen. Blodtrycket är ohälsosamt högt. Bortamatcher i Sundsvall är inte något jag gillar.

Före matchen ställde vi oss frågan, varför startar Bergort med Telo på kanten och Bamberg i mitten?!? Vi fattade ingenting. Varför bryta det lyckade samarbetet mellan firma Rönneklev/Bamberg på högerkanten? Som matchen utvecklade sig hade vi inte helt fel. Tyvärr. Telo vägde allt för lätt på kanten, usel defensivt och på mitten var man tvåa på alla bollar.

Har domare Strömbergson fått sin domarlicens på postorder? Man kan ju undra...

Bergort är en usel coach. När han såg (borde ha sett) att Thordarson var nära ett andra gult i slutet av första halvlek borde han ha gjort ett byte i halvtid. Men icke. Det straffade sig.

Vilket anfallspar ställer IFK upp med mot Ängelholm? Tar man tillbaka Haglund då?

Är Burken verkligen skadad? Tillåt mig tvivla.

Det enda glädjande med denna match är att Jönsson gjorde comeback efter sina hjärtproblem. Ser fram emot den dag när han ersätter GTG i startelvan.

Somnar sur.

3 kommentarer:

SteveE sa...

För nån vecka sedan var det körkort på postorder, nu är det domarlicens på postorder och sågning av det mesta. Djup frustration kallas det visst. IFK är nog ett rätt uselt lag åndå
( inköpt på postorder ?). Giffarna stod för klassen och inte mig emot att Norrlandsfönstret öppnas igen.

Mia sa...

Visst är jag frustrerad. I mina ögon (och även kommentatorernas ögon)är inte IFK ett "rätt uselt lag". De kan mer och bättre. Visa det!
Håll med om att det var ett antal märkliga beslut av Strömbergson och att coachningen av IFK inte var den bästa.
Jag ser hellre Giffarna i AS än Bönderna om man säger så;-)

SteveE sa...

Det ska fan vara domare.
Vilken coachning ? Det verkar vara ett okänt begrepp för Bergort.