måndag, augusti 17, 2009

Hösten är här...

...och förhoppningsvis ska jag bli bättre på att uppdatera bloggen mer regelbundet. Det blev en rejäl rivstart efter semestern och timmar och dagar har bara flugit förbi. Om kvällarna har jag stupat i säng och uppdatering av bloggen har därför blivit lidande. Här kommer dock en liten kort sammanfattning. En hel del har ni kunnat följa via Twitter.

Torsdag-fredag samlades kristdemokratiska landstingspolitiker från fem landsting i Vrigstad för intressanta föreläsningar och diskussioner. Vi fick lära oss mer om BarnDialogen och arbetet med barnfetma, patientsäkerhetsarbete och vilken roll läkemedel spelar i hälso- och sjukvården. Vi diskuterade valet 2010 och påbörjade arbetet med att ta fram ett valmanifest, samt diskuterade regionfrågan. Tror att vi alla åkte hem något klokare.

Lördagen tillbringades i Gnosjö tillsammans med distriktsstyrelsen. Sju politiska rapporter från partiets utvecklingsgrupper diskuterades. Intressanta diskussioner. Bland annat behandlade vi förslaget till nytt medicin-etiskt program och det är verkligen svåra frågor. Livet är inte svart eller vitt och det är fullt av etiska dilemman. Jag är glad över att Kristdemokraterna tar tag i dessa frågor och lyfter upp dem på dagordningen. I grund och botten handlar det om människosyn och vilket samhälle vi vill ha.

Lördagskvällen tillbringades i Gränna på en mycket trevlig kräftskiva.

Söndagskvällen ägnades åt nomineringskommittéarbete i Jönköpings kommun. Det är mycket arbete som ligger bakom valsedlarna...

Inga kommentarer: