onsdag, september 23, 2009

Hunt har helt fel!

Idag säger IFK:s ordförande Peter Hunt i en artikel i Folkbladet att det inte är en katastrof att åka ur SE! Han t o m pratar om "positiva aspekter". Tjena!

Vilken planet lever karln på?!?

Tänk er scenariot att IFK åker ur SE och Sleipner tar steget upp, samtidigt som Åtvidaberg tar plats i fotbollens finrum. Vilken mardröm för en IFK-supporter! Man mår illa. Det är ju ingen vågad gissning att de bästa spelarna försvinner och att sponsorer väljer att lägga sina slantar på lag som exponeras bäst. Hur klarar IFK det? Vad finns kvar? En klubb i spillror med 12 SM-guld på meritlistan.

Jag är rädd för att det inte finns någon framtid för IFK Norrköping om man spelar sig ner i ettan. En återkomst till fotbollens finrum inom överskådlig tid finns inte på kartan vid en degradering. Det är en utopi.

Det är tragiskt att man har lyckats med att misshandla en anrik klubb på det här viset. Det är allt för många fel som har begåtts och det "dukade bordet" visade sig både vara rensat och stå på ruttna ben. Det gör ont i ett IFK-hjärta.

Att som Hunt börja prata om att det finns "positiva aspekter" med att spela sig ur SE är ett generalfel när klubben och laget slåss för sin existens i SE med 5 omgångar kvar. Vilka signaler ger det?!?

Inga kommentarer: