måndag, oktober 23, 2006

Försöker SvenGunnar smita undan?

Som ombudsman får man ju ta till alla tänkbara knep för att få besök av (våra upptagna) riksdagsledamöter från andra län. I veckan mejlade jag SvenGunnar Persson och undrade om han kunde göra ett studiebesök i länet om ÖSK tog en allsvensk plats.
Svaret blev: Då ska jag absolut öppna min almanacka för dig (för att utröna om det möjligtvis kan finnas någon liten lucka!) /SvenG

Efter att avancemanget var klart i lördags sms:ade jag honom och skrev "Grattis" Vilket datum kommer du till länet?"
Svaret blev: "Dålig täckning just nu. Hör inte vad du skriver."

Hm. Har Persson en mobil som läser upp sms:en för honom? Eller försöker han att smita undan ett besök i Jönköpings län? Borde inte han vara lite extra generös mot en pekingsupporter som råkar vara ombudsman?

Bild: kristdemokraterna.se

3 kommentarer:

Max Hobstig sa...

Hälsa den bästa gamla partisekreteraren som kd någonsin haft sedan Sten Hedenhös dagar. Om det finns tid och möjlighet så kanske du kan kalla in mig som kuttersmycke när SGP kommer så jag får träffa honom en gång till i livet :-)

Mia sa...

Max// Nu ser det ut som att SGP kommer till länet, enligt mejl från vår distriktsordförande. Trevligt! Som sagt, man får ta till alla metoder för att få loss riksdagsledamöterna..

Jag ska ha i minnet att du vill vara kuttersmycke vid detta besök som lär ske med jordbruksanknytning.

Sven-Gunnar Hoffstedt sa...

Det glädjer mig att min namne Sven Gunnar dyker upp hos dig till slut. Det är ju en man med många järn i elden och allra helst samtidigt ;-)

Du får hälsa honom från mig också!