onsdag, januari 20, 2010

Valrörelsen har börjat!

Befinner mig i Stockholm. Igen. Denna gång för SKL-grupp. Jag har förmånen att få ingå i Kristdemokraternas SKL-grupp då jag är ledamot i Rikskonserters styrelse på SKL-mandat. Dessa möten ger inspiration och kunskap. Dessutom får man möta kollegor från hela Sverige och får möjlighet att utbyta erfarenheter. Dagens gruppmöte gick i Alliansens tecken då hela SKL-alliansen var samlad. Härlig stämning. Det låg valrörelse i luften. Partiledardebatten gav mersmak. Valrörelsen har startat! Härligt!

Statssekreterarna i samordningen berättade om de ekonomiska förutsättningarna, vilka propositioner som är på gång och arbetsgrupperna som ska mejsla fram nya politiska frågor inom ett antal områden. Det händer grejer!

Partisekreterarna drog upp riktlinjerna inför valrörelsen och inspirerade. Det lär bli ett intensivt, roligt och spännande valår!

Apropå partisekreterarna och opinionsmätningar: "Som Bagdad-Bob när tidningarna vill ha kommentarer om opinionssiffrorna."

Avslutningsord: "Mona Sahlin är en utmärkt oppositionsledare och med hårt arbete ser vi till att hon får fortsätta med det!"

Efter gruppmötet var det dags för gemensam middag. Stämningen var hög och sällskapet vid bordet var trevligt. Maten, lamm, var ok men inte mer. Hade gärna sett mer smak av rosmarin och vitlök. Men , huvudsaken var ju att man blev mätt;-)

Inga kommentarer: