lördag, februari 09, 2008

Hotellverksamhet, träningsmatch och Melodifestival

Dotter med pojkvän är hemma på besök och det innebär "hotellverksamhet". Men det står jag så gärna för. Det är ju inte så ofta som man får rå om henne här hemma.

Skjutsade in henne och Erik till Jönköping och kunde i lugn och ro följa träningsmatchen mellan IFK och Enköping via NT. Ingen höjdare direkt. Stryk med 1-0. Ska det vara så himla svårt att få in en boll i mål?!? Det känns att det börjar dra ihop sig till Allsvensk premiär. Längtar.

Fia & Erik har lovat att de gör mig sällskap i soffan under Melodifestivalen. Det är ju inte så kul att se den ensam om man säger så. Vem ska man då kommentera låtar och kläder med? Det är ju själva tjusningen med Melodifestivalen. Håkan åkte till en kompis redan på förmiddagen. Han har sett Real Södra slå ett decimerat HFF med 4-2 i Tipshallen. Nu kan man inte läsa sporten i JP på måndag:-) Gissar att han ramlar in framåt natten.

Dags att börja förbereda maten inför kvällens begivenheter. Det blir paj - tacopaj och broccolipaj. Om vi orkar toppar vi med en hembakt semla. Kvällstidningarna ligger redo. Dem måste man ha när det är melodifestivaldags. Givetvis kommenterar vi bidragen här på bloggen. Amy är vår favorit innan vi ens hört henne ta en ton. Återkommer om ett par timmar.

Inga kommentarer: