fredag, februari 08, 2008

Ingen reklam, tack!

En av de sysslor som jag tycker är oerhört trist och drar mig för ända in i det längsta, d v s tills halva pannrummet är fullt av papper, är att åka till pappersåtervinningen. Igår var ett sånt tillfälle. Det fanns ingen återvändo. Pannrummet var fyllt av papper. Så bilen lastades med alla papperskassar med tidningar, kartonger och REKLAM. Helt sanslöst mycket REKLAM.
Det är så fruktansvärt tråkigt att åka till återvinningen, men ändå är man nöjd när man kommer tillbaka hem och ser golvet i pannrummet. Den glädjen varade bara ett par timmar. Halva brevlådan var full av REKLAM. Grr. En ny kasse för pappersåtervinning ställdes in i pannrummet...

Vi har i olika omgångar satt upp lappar med "Ingen reklam, tack" på brevlådan men de regnar och ramlar bort. Kan någon vänlig själ upplysa om var man kan köpa en skylt att klistra fast på brevlådan?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du får skriva det med en spritpenna. Haha.
/Fia

Mia sa...

Fia// Tack för tipset! Som du vet är vår brevlåda brun, så jag får väl leta upp en vit spritpenna alt. ta en tunn pensel och vit färg... Kanske en uppgift för Erik?:-)

Anonym sa...

IKEA delar ut klisterlappar som säger "Ingen reklam, men gärna IKEA-katalogen".
/Ingvar