söndag, augusti 01, 2010

Pustar ut! *uppdaterad*

Det är ju helt sjukt att man ska behöva sitta och darra med benen framför datorn de sista 10 minuterna när IFK spelar mot Brage (av alla lag) och har haft en ledning med 3-0. Men, men. IFK kanske blev för bekväma när de ledde med 3-0 för hux flux hade man släppt in två mål. Nervöst!

Det märktes att Whass klev av i halvtid.

Frågan är om det verkligen var straff när Mendes fälldes? Var han verkligen innanför straffområdet? Tveksamt. Hur som. Domaren dömde straff och Hasani satte den. Jag är nöjd.

Gott att Hasani gör mål igen. Idag blev det två.

Kommentatorn på csports (tacksam att jag fick se hela matchen idag!) var helt uppe i limningen de sista 10 minuterna. Som han skrek. Jo, jag vet att IFK:s matcher produceras i samarbete med Gopeking.

Jag är nöjd. Seger för IFK med 3-2. 3 nya sköna poäng.

Glad över att kunna skicka glädjande sms till maken som jobbar.

Tabellen är ganska trevlig att läsa. Resultaten idag gick IFK:s väg kan man väl säga och det är 6 poäng ner till kvalstrecket. IFK:s målskillnad på +16 är ju inte helt fel om man säger så. Hur långt räcker det? 11 omgångar kvar. Puh.

Hade gärna sett att Södra hade skrällt mot Giffarna ikväll hemma på Vallen. Inte ofta jag önskar en Södraseger, men idag hade det känts helt ok;-)

Makens svar via sms på alla matchrapporteringar är kort och gott - "Bra.".

1 kommentar:

Mr C sa...

Det gäller bara att hålla i spelet nu för att stanna på rätt sida om strecket!