tisdag, augusti 10, 2010

Summering av dagen

Nu tuffar valrörelsen igång och min tisdag har ägnats åt:
  • Presslunch i Jönköping tillsammans med Äldre- och folkhälsominister Maria Larsson och kommunalrådet Acko Ankarberg Johansson för att presentera partiets valmanifest ur ett regionalt perspektiv. Vi passade även på att visa Kristdemokraternas valaffischer. Vad tycker du om dem? Så rapporterade Radio Jönköping från presslunchen.
  • Pressträff i Nässjö tillsammans med Äldre- och folkhälsominister Maria Larsson och kommunalrådet Margareta Andersson för presentation av valmanifest och valaffischer.
  • Filmpremiär i Eksjö.
  • VU med valplanering.

Konstaterar att det finns många duktiga och starka kvinnor på ledande positioner inom Kristdemokraterna i Jönköpings län. Det är väldigt stimulerande att jobba tillsammans med dem.

Dagens lärdom! Det riskerar att bli mycket fika under valrörelsen. Måste komma ihåg att se till att alltid ha frukt med mig. I annat fall kommer jag att behöva byta garderob i slutet av september...

3 kommentarer:

Steve Ericsson sa...

Valaffischerna? Nja, vad ska dom säga? Bara visa att Göran Hägglund är / kan vara modig, eller..?

Mia sa...

Tanken med affischerna är att med hjälp av djurmetaforer ta strid för ett mänskligare samhälle.

Du kan läsa mer om det här: http://www.kristdemokraterna.se/PressOchMedia/Pressmeddelanden/Ovrigt/valkampanj2010

Jag tror att affischerna kan bidra till att skapa en nyfikenhet och dialog. Helt klart sticker de ut jämfört med traditionella valaffischer.

Steve Ericsson sa...

Jag gick in på den sida du hänvisar till utan att hitta några klargöranden till valaffischerna. En affisch ska inte kräva att jag läser hela partiprogrammet, den ska ge ett snabbt, tydligt och begripligt budskap. Inte ens nyfikna jag orkar med detta. Kontentan blir att jag endera gör en egen tolkning av affischerna eller så struntar jag i dom. Det var väl inte meningen? Att affischerna sticker ut har inget egenvärde.Men visst, du har fått mig till en dialog genom dessa mina kommentarer.