fredag, juli 22, 2005

Tiden går fort

I dag är det fem år sedan flyttlasset gick från Norrköping till lilla Tenhult. Att jag så väl minns att det var just den 22 juli beror på att det är dotterns födelsedag. Vi firade hennes 12-årsdag på McDonald's i Mjölby. Det var en lite annorlunda födelsedag mitt bland flyttlådor och där gästerna agerade flytthjälp.

Att vi hamnade i just Tenhult var en slump. Vi fick tips om en bostad och skolan verkade bra. Håkan fick snabbt jobb här också. Ja, han började faktiskt jobba här ett par veckor innan familjen flyttade ner.
Åren har gått otroligt fort och vi har faktiskt rotat oss här i Tenhult, även om "hemlängtan" kan tränga sig på ibland. Men det avhjälps med ett besök i Norrköping då och då. Vi trivs i vårt lilla hus och det är ljuvligt att sitta på vår egen altan under parasollet och läsa. Sånt man värdesätter när man kommer upp i åren:-)

Hur vi ska fira Fias 17-årsdag och femårsjubileum i Tenhult? Ja, Fia har önskat sig Kyckling med fetaost och basilika och potatis. Till efterrätt blir det nog fruktsallad med grekisk yoghurt.

Inga kommentarer: