onsdag, januari 31, 2007

Feberdimma

Jag har tyvärr en benägenhet att få feber vid helt fel tillfällen. Feber som gör mig helt däckad. Nu är ett sånt tillfälle. Imorgon väntar partifullmäktige med diskussion om valanalysen och fredag/lördag kommundagarna i Linköping. Kommundagarna är lite av en höjdpunkt där man får möjlighet att träffa kristdemokrater från hela landet. Tvingas jag stanna hemma i år?

På förmiddagen hade vi sammanträde med UKD och jag fick helt plötsligt blixtrande huvudvärk, samtidigt som jag kände att febern steg. Tog ett par tabletter men känslan av att svimma var överhängande. Nästan lite ångestkänsla av att inte känna att jag hade fullständig kontroll. Avslutade sammanträdet och körde hem. Livsfarligt egentligen, för jag har ingen aning om hur jag klarade av det. Feberdimma Tog mig in och stupade i säng, helt utslagen i flera timmar.

Är fortfarande febrig och hängig. Kan det ske ett litet under under natten?

5 kommentarer:

Ola sa...

Hej Mia!
Tråkigt att du är sjuk. Halkade in på din blogg via en länk på Aftonbladet, tror jag det var... Även om du håller på fel lag så är det kul att läsa det du skriver. Sen tittade jag ju givetvis in på din KD-sida också. Fortsätt, du behövs! Och krya på dig.
Ola Palmkvist, Finspång

Mia sa...

Ola//Det var verkligen länge sen! Hoppas allt är bra med dig.
Kul att få en hälsning från dig här på bloggen. Men, fel lag? Vilket lag skulle man annars hålla på?

Ola P sa...

Ja alltså som född smålänning så har jag alltid hållit på Östers IF, som just nu harvar i Superettan. Vem vet, kanske får vi se ÖIF på Parken nästa år. Snoka borde få utdelning och klättra upp dock, det önskar jag dem. Jag ska inte till Linköping tyvärr i helgen. Jag har hamnat i Fullmäktige i Finspång i år, och kanske hör av mig för ideologisk stöttning någon gång. =) Ha det bra!

Mia sa...

Ola// Grattis till platsen i fullmäktige! Hade varit kul att träffa dig i Linköping.

Du kan se Öster på Parken den 3 september.

Allt gott!

Ola sa...

Eh... jag är uppenbarligen senil och tydligen måttligt intresserad av fotboll... jag tänkte inte på att de ligger i samma serie. 3 sep blir det Parken. Hej.