torsdag, januari 04, 2007

Första turen gick till Värnamo

Vi måste ha sett hur glada ut som helst när vi hämtade bilen igår, för säljaren log och skrattade hela tiden. Det var en underbar känsla när vi rullade ut från bilfirman i den nya bilen. På displayen stod det att bilen gått 18 km. Och vad det luktade gott i bilen. Det luktade nytt.

Vi var ju bara tvungna att ta en liten åktur. Turen gick till Värnamo. Maken har inte varit där sen vi gick på folkhögskolan där 1987. Ett tag sen sist alltså. Kan lugnt påstå att det var en helt annan känsla att ratta denna bil än den gamla mitsan! Vi firade bilen med att äta pizza på Olympia. Gott!

Kan erkänna att jag är barnsligt förtjust i blinkersen på bilen. Bara en liten touch när man ska byta fil och bilen blinkar tre gånger.

2 kommentarer:

Mamma sa...

Var ni och tittade på skolan där ni träffades när ni ändå var ute på en nostalgiresa.Vi ses på ditt födelsedagskalas den 14/1.Lycka till med nya bilen.
Kram Mamma

Mia sa...

Mamma// Nej, vi åkte aldrig förbi skolan och det var så mörkt så man såg inte så mycket. Vi får ta en ny tur till Värnamo dagtid när det är ljust ute.
Ni är så välkomna på kalaset!