lördag, mars 03, 2007

På tu man hand i Örebro

Under veckan har maken pratat om att vi skulle göra en liten utflykt på tu man hand på lördagen, d v s idag. Och det är ju alltid trevligt och mysigt. Vart? Behrn Arena i Örebro. Kanske inte ett av de vanligaste utflyktsmålen en lördag i mars;-) Jag har inte varit lika pigg på det av lite olika skäl.
1. Det är 21 mil till Örebro och bensin är inte det allra billigaste nu för tiden. Dessutom är det faktiskt jag som kör, då maken aldrig tagit körkort.
2. Det är bara en träningsmatch.
3. Jag vill tapetsera om i köket.

Lördag morgon och maken har kopplat på all sin charm och övertalningsförmåga. Och den är inte dålig! I och för sig krävdes det inte så stor övertalningsförmåga för att jag skulle vara med på noterna:-) Men han kan ju få tro det...
Så, om ca 1,5 timme åker vi på en utflykt på tu man hand. Och ja, färden går mot Behrn Arena och träningsmatchen mellan ÖSK och IFK Norrköping. Återkommer med intryck från matchen. På hemvägen tar vi en sväng förbi mina föräldrar i Sonstorps Bruk.

Hur det går med tapeterna i köket? De sätts upp imorgon!

3 kommentarer:

Sven-Gunnar Hoffstedt sa...

Så det blev en långresa till Örebro idag och en givande match utgår jag ifrån på Behrn Arena?! Ska bli spännande att få ett referat från matchen här på bloggen. Örebro är ju för övrigt uppe i våra trakter.

Nästa gång ni är här omkring så får ni höra av er ;-)

Mia sa...

Sven-Gunnar// Ja, det blev en trevlig resa till Örebro, även om matchen inte slutade som jag skulle ha önskat. Men det hördes verkligen på läktaren att vi var i gnällbältet:-)

Här kan du läsa vad jag skrivit om matchen: http://blogg.aftonbladet.se/track.php?art=304415

Tar din inbjudan och spar den för framtiden!

Sven-Gunnar Hoffstedt sa...

Trevligt att dagen mitt i gnällbältet var till glädje, resultatet till trots.

Kollade din länk men det fungerade inte så jag gick in den vanliga vägen till din andra blogg istället. En länk som ska fungera är denna:

http://blogg.aftonbladet.se/10246/perma/304415/