onsdag, mars 14, 2007

Tagen!

Jag har blivit tagen av Niina. Och visst deltar jag i leken.

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver hon eller han en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska gå till bloggen för att få mer information.

Visst finns det underliga/egendomliga saker om mig själv att förtälja, men frågan är vad jag vill att andra ska veta om mina underligheter:-)

Här är min lista:
1. Jag dricker aldrig upp allt te i en tekopp. Det blir alltid en liten skvätt som måste hällas ut.
2. Jag har alltid block/papper och en penna så att jag kan skriva upp om jag får en bloggidé
3. Jag kör hellre lite längre bort för att hitta en parkering än fickparkerar
4. Jag är hysteriskt rädd för ormar och lyfter upp fötterna från golvet när det är ormar på tv:n.
5. Tackar ofta ja till erbjudanden om att köpa böcker billigt och får då väskor, klockor mm. Kravet är dock att det inte finns något köpkrav om att köpa fler böcker.
6. Skriker åt bilister som inte använder sig av blinkers

Inte lätt att hitta sex personer som jag tror ännu inte blivit "tagna". Så jag skickar denna utmaning till:
Fia
Jonny
Robert
Simon
Henrik
Daniel

1 kommentar:

Anonym sa...

Papper och penna är en bra sak! Hur många bloggningar har inte "glömts bort" av mig just pga att jag inte har något att anteckna på.

Ja, ormar är läbbiga. Jag klarar inte av spindlar - men brukar se på naturprogram och fascineras av deras nät, stil att fånga "mat" och lura andra insekter. Men efteråt kryper det i kroppen och varje liten prick är en spindel...