tisdag, juli 14, 2009

Äntligen!

Som jag längtat och väntat på den första hemmasegern. Igår kom den äntligen. Och jag var där! Det var så härligt! Det var kärlek på läktarna. Glädje.

Igår var äntligen marginalerna på IFK:s sida. Dramatik med frilägesutvisning av Falkenbergs målvakt och två straffar inom loppet av ett par minuter. Jag vågade knappt titta när Racu skulle slå straffarna. Starkt av honom att sätta båda två! Racu fyllde tomrummet efter Burken igår på ett bra sätt.

*Ibrakovic är en risk på högerbacken och tar vilda chansningar som kan bli dyrbara.
* GTG hade ingen lyckad dag igår heller. När Roth lämnar efter säsongen behövs en ny vänsterback!
*Sama har passerat bäst före datum för länge sedan. Han ständigt efter.
* Cakic är ett kvicksilver. Härlig att se!
* Russel går från klarhet till klarhet. När han sköt upp bollen rakt upp i luften efter slutsignalen var det en gest som sa det mesta om hur han och laget kände det.
* Thordar har spelat två matcher och inte fått en enda varning än! Hans återkomst till IFK har betytt så enormt mycket. Tänk om det hade löst sig förra säsongen med honom, då hade vi kanske inte spelat i SE idag...

Undrar hur man kan fastställa hur många personer som är på matchen när de inte läser av biljetten när man går in på arenan?

Vi firade segern med en hamburgertallrik på O'Learys. Vi kom precis när köket skulle stänga. Men fick beställa. Ca 15 minuter efter oss kom Thordarson och ville äta. Då var köket stängt. Hade inte köket kunnat fixa en hamburgare till denne hjälte?

Jag utgår från att Burken får löneavdrag. Han har inte visat respekt för klubben.

Har det vänt nu?

2 kommentarer:

SteveE sa...

Själv såg jag i kväll Mjällby krossa Bönderna (det är väl så du brukar kalla Åtvidaberg) med 6 - 1. Hoppas att TV4 Sport sänder IFK - Mjällby nästa vecka. Då blir det upp till bevis.

Mia sa...

Jag såg också Bönderna förlora med tennissiffror.
TV4 Sport sänder IFK-Mjällby på tisdag och då gäller det att IFK:s försvar är på tå!