tisdag, juli 21, 2009

Fotboll är inte rättvis

Suckar tungt. Mjällby var inte bättre än IFK, men spelade smartare. Bra försvar och satsade på kontring. Det gav utdelning. Tyvärr. Målet var otroligt billigt. Nurre får ta på sig det. Hans utrusning var på tok för sen. Det syns att han saknar matchrutin.
Förlust med uddamålet är extra tungt. Speciellt när det var en match som, om det handlade om rättvisa, borde ha slutat 0-0. Men nu handlar fotboll om att göra mål, fler mål än motståndarna, och det gjorde inte IFK idag. Inte ens lika många. Suck.

Jag är dock nöjd med att IFK kämpade och slet i 93 minuter. Det har jag saknat under våren. Det finns ett djävlar anamma. Det bådar gott. Vi kan nog slippa en degradering.

Förstår inte varför Bergort valde att starta med Burken på bänken. Handlar det om disciplinåtgärd, så var den dyr för klubben. Dra av på Burkens lön istället. Sama är over the hill.

Maken pratar alltid om Samas fruktade skott. Är det en skröna?!? Jag kan inte påminna mig om ett skott från Sama som suttit i nätet...

Hade hellre sett att Dybendal hade ersatt Riki. Riki är duktig, men kom helt bort i dagens match. Vem var det som ersatte honom?!?

Arre var bra idag. Dock måste han bli smartare i sitt spel. Han är en ungtupp som saknar rutin. Han kan bli något riktigt bra om han lär sig att värdera lägena bättre.

Bäst idag var Racu. Men kära nån, vem är det som hjälper honom med frisyrerna?!?

2 kommentarer:

SteveE sa...

Förstår din besvikelse. Din analys är dock rätt tycker jag. Mjällby är ett smartare lag. Tufft som supporter att också känna sig nödgad bevaka spelarnas frisyrer.

Mia sa...

Steve// Om du har sett Racus frisyrer så måste man ställa sig frågan, vem är hans stylist?!? Vet ingne som byter frisyr oftare hän än han. Och så i ögonfallande. Man kan inte undgå att lägga märke till Racus frisyrer. Är det en medveten strategi för att bli mer intressant för agenter?