söndag, juli 26, 2009

Man kan undra om en del har fått sitt körkort på postorder

Det finns få saker som gör mig så stressad och irriterad som medtrafikanter som envisas med att alltid ligga typ 10 km/h under gällande hastighet i bra väglag eller kör så ojämnt att farten pendlar mellan 70-90 på 90-väg. De enda som kan ursäktas med detta beteende är personer som övningskör med en sån där grön skylt på bakrutan. Faktum är dock att det sällan finns någon sådan skylt på de bilar som skapar stress och irritation.
För att inte tala om medtrafikanter som inte ids använda blinkers. Varför är det så himla svårt att ge tecken i trafiken? Lika irriterande är bilister som stressat kör upp i baken på en och sen gör en tokomkörning, trots att man håller gällande hastighet och kanske lite mer. Sen kanske man kan fråga sig varför man lägger sig i omkörningsfilen på en motorväg när man inte ens orkar upp i 110?!? Man kan undra hur en del överhuvudtaget lyckats klara en uppkörning...

Det är visst fler än jag som irriteras över detta. Malin Wollin har fångat detta på pricken i en krönika. Läsvärd! Kan rekommenderas! Du hittar den här.

Inga kommentarer: