måndag, april 05, 2010

En välbehövlig ledighet...

...lider mot sitt slut. Påskledigheten har gjort mig gott. Har faktiskt varit helt ledig. Loggat ut. Inte kollat mejl och tjänstetelefonen har varit på ljudlös och bara kollats av någon gång per dag. Hoppas att andra också varit lediga i påsk så att det inte är så många mejl att bearbeta... Ledigheten har även gällt bloggen. Det har varit välbehövligt och skönt.

Fia har varit hemma sen i onsdagskväll och hade med sig Baby. Han stortrivs här. Och min käre make stortrivs med att ha en katt i huset. Hm. Det har varit mysigt att ha dottern hemma. Har ju inte sett henne sen i julas.
Påskledigheten har förutom vila bjudit på: godis i lagom dos, tid för bokläsning, trädgårdspyssel, hockeymatcher x 2, besök av vänner, IFK-segrar x 2, god mat, vårstädning av bilen och tid med familjen.
När Fia åkte tillbaka till Göteborg idag lämnades Baby kvar. Han ska stanna här i två veckor. Baby har redan blivit herre över fåtöljen i vardagsrummet. Det är hans plats nu och maken har blivit förpassad till soffan;-)

Inga kommentarer: