tisdag, oktober 19, 2010

Den nya landstingspolitiska ledningen är presenterad!

Idag har Alliansen i landstinget och Miljöpartiet de Gröna hållit presskonferens för att presentera den nya landstingspolitiska ledningen. Den nya ledningen består av Peranders Johansson (M), Mia Frisk (KD), Rune Backlund (C), Lena Skaring Thorsén (FP) och Märta Svärd (MP). Kul med kvinnlig majoritet och att alla vi kvinnor har östgötskt ursprung! Känns tryggt;-)

Vi presenterade de politiska ansvarsområdena för gruppledarna och Kristdemokraterna ansvarar för sjukhus- och specialistsjukvård och psykiatri. Intressanta och viktiga frågor. Det känns som en stor utmaning att få jobba med att förverkliga utvecklingsplanen för vuxenpsykiatrin i Jönköpings län som har målsättningen att bli ett fördöme inom svensk psykiatri.

Det känns som att det är ett bra gäng och att vi ska nog få ett lika bra, konstruktivt och roligt arbete som under den gångna mandatperioden.

Nu väntar vi bara på att bli valda den 2 november...

F ö insåg jag när presskonferensen var över (och massor av bilder blivit tagna) att jag satt med mitt passerkort runt halsen. Det hänger i ett fint IFK Norrköping-band...;-) Men jag bär det bandet med stolthet och glädje!

4 kommentarer:

Steve sa...

Bra att psykiatrin föll på din lott. Jag ska följa utvecklingen

Mia sa...

Steve, tar tacksamt emot tips på intressanta artiklar, rapporter etc och hopppas att jag även fortsättningsvis kan vända mig till dig med frågor.

Steve sa...

Självklart får du konsultera mig om du tror att jag kan bidra. Jag lovar hålla dig uppdaterad med de nyheter som kommer till min kännedom

Magnus Johansson sa...

Hej Mia! Ursäkta att jag inte kommenterar ditt inlägg här ovan; jag vill bara tipsa om en kristdemokrats blogginlägg och tillhörande kommentarer på http://danielsturesson.blogspot.com/2010/10/vilken-te-fest-har-pm-gatt-pa.html