fredag, oktober 01, 2010

En bra fredag!

Fredag och ledig. Ingen politik. Började dagen med ett pass squash tillsammans med H. Gick väl sådär. Kändes att det var en månad sen vi spelade sist. Nästa gång blir tuffare och roligare. Men skönt att komma igång igen. Hoppas att nästa squashpass blir på fredag. Däremellan lär det bli ett pass eller två i gymmet. Nu grundläggs formen inför nästa valrörelse 2014;-) Eller är det solsemester i jul?

Att storhandla kl.9.30 kan rekommenderas. Inte många i butiken då!

Fortsatte den effektiva dagen med att storstäda och tvätta. Skönt att ta itu med saker som inte blivit gjorda under valrörelsen. Känner mig bättre tillfreds när det är städat och i ordning hemma. Mitt sällskap i städningen har varit Håkan Hellström på hög volym och Baby som nyfiket följt dammsugaren och svabben.

Dagens lärdom: Skaldjur ska endast ätas dagen för tömning av soptunna! Vi har hushållsnära sortering av sopor vilket innebär att vår soptunna med organiskt avfall endast töms var 14:e dag. Att göra rent en stor soptunna som stinker av gamla skaldjur är INTE trevligt. Urk!

Dagens städning har varit ren terapi för att hålla matchnerverna under kontroll. Ikväll kan IFK Norrköping ta ett stort steg närmre en allsvensk plats. H ville inte åka till Parken, så vi följer matchen hemma i soffan. Nervositeten gör mig lite småretlig och tvär. Inte bra för övriga i familjen. Tur att vi har stora "barn" som förstår.

Vad sakta klockan går!

Kan denna dag som varit så bra få fortsätta med en IFK-seger?

1 kommentar:

Steve E sa...

Grymt. Också grymt snyggt 0-2-mål. Har IFK fått stora darren nu? Norrlandsfönstret ännu på glänt.