fredag, november 10, 2006

Spännande arbete

Sitter på tåget på väg mot Stockholm. Partiets valanalysgrupp ska samlas i eftermiddag för fortsatt arbete. Det är ett väldigt intressant och spännande uppdrag att få vara en del av i detta viktiga arbete. Ambitionen hos gruppen är stor och förhoppningsvis anser partiet att våra synpunkter och förslag är kloka och kan bidra till att utveckla och stärka partiet såväl politiskt som organisatoriskt. Vår rapport ska överlämnas till partistyrelsen i början av december och sen ska den behandlas av partifullmäktige i februari.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ska man tro denna länk http://www.expressen.se/index.jsp?a=749235&f_page=1#f_comment kan ni få mycket att göra för att behålla folkes förtroende. Snart är väl dom 100 dagarna gångna och kommande vecka kommer det bli stora maifestationer mot försämringarna i A-kassan till förmån för sänkt förmögenhetsskatt och billig städhjälp för dom rika och välbeställda. När sen lönerörelsen drar igång blir det ännu tuffare. Själv tillhör jag dom som önskar ett nyval så¨fort som möjligt.

Anonym sa...

Är det inte så att det svenska folket, genom val, har sagt ja till den nuvarande politiken? varför skulle det då bli nyval?

Mia sa...

Anonym I// Antar att du hör hemma till vänster på den politiska skalan. Att önska ett nyval för att man har förlorat valet är väl lite larvigt? Nyval ska krävas om regeringen har missbrukat sitt förtroende kapitalt, men nu genomför den nya regeringen den politik man gick till val på. Är det fel? Nej.

Jag hoppas att facket strider för sina medlemmars intressen i den kommande lönerörelsen och inte agerar partipolitiskt. Den senaste tidens insändare från fackliga företrädare har enbart varit partipolitiska.
Vad är det som är så fel med sänkt skatt på hushållstjänster? Många människor kommer att få jobb med vit lön och få en chans att ta del av våra socialförsäkringar samtidigt som skattepengar kommer in. Vill du hellre att den svarta sektorn ska fortsätta att blomstra?