onsdag, januari 17, 2007

Forsta dagen i England

Nu har vi precis kommit tillbaka fran strakkonsert pa The Sage. Valdigt vackert. Dagen har mest gatt at till att resa. Pa Schipol holl vi pa att tappa bort fyra av vara resenarer nar vi skulle byta flyg. De tog lite val lang tid pa sig och kom sent till boardingen, sa en extra buss fick ta dem ut till flygplanet...

Val framme i Newcastle akte vi pa studiebesok pa The Sage. Ett enormt konserthus. Jag var dock inte sa fortjust i den stora konserthallen. For ljus och gav ett kallt intryck. Direktoren for regional utveckling insag glatt att han stod pa samma scen som James Brown statt pa;-) Den mindre salen, dar vi avnjot strakkonserten, var daremot mycket battre. Varmt intryck och intim. Informationen vi fick gav oss en hel del att tanka pa. Kontentan av informationen och raden ar: tank pa framtiden och var inte dumsnala. Kanske inte de ord som anvandes, men sammanfattar val vad som sas.

Hort fran mina medresenarer:
"I var delegation ar vi bara karlar och i UKD ar det fyra kvinnor. Ni ar med for att serva oss". Hm.

"Man blir alltid lurad av kvinnor". Ett konstaterande av en kvinnlig medresenar i samtal med en man.

Har blaser det en del och enligt nyheterna varnas det for storm imorgon. Kanns inte sa lockande nar vi ska flyga till London vid lunchtid.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ursäkta vad har du för medresenärer? De kanske ska fundera på vad de har i politiken att göra och var det tjänstemän så kanske de skulle sättas på nån typ av genuskurs.
Ha det så bra
Maria

Mia sa...

Maria, det var sagt med glimten i ogat av denna person. Men jag valde att skriva det pa bloggen for att "det gor sig bra". Vi har det bra med intressanta studiebesok och manga diskussioner angaende tillganglighet o s v. Men vadret ar typiskt brittiskt: regn och blast!