söndag, augusti 26, 2007

Kan vi få rabatt på Säsongskortet?

På IFK-forum brukar det pratas om "allsvensk kvalitet" och då menar man oftast att IFK inte håller just det. Efter att ha sett ett otal allsvenska matcher på Säsongskortet så kan man ju fråga sig vad "allsvensk kvalitet" är. Vill nog påstå att IFK håller "allsvensk kvalitet" och inte behöver skämmas på något sätt för sitt spel.

Har precis sett Trelleborg-Örebro och det var bland det tristaste jag sett på länge. Det är större behållning att gå och se Tenhult på Kabevallen.

Trelleborg borde få betala för att deras hemmamatcher visas på TV. Publiksiffran räknad och klar efter 13 min. Det säger en hel del om intresset för Trelleborg och bottenstriden i Allsvenskan.

Glad över att IFK inte värvade Bjurström.

Med tanke på de usla matcher som visas på Säsongskortet borde vi trogna Säsongskortsinnehavare få en rabatt för att vi står ut med eländet.

Om ett par timmar ser jag Palermo - Roma. Känns som en bra uppladdning inför morgonadagens match på Rambergsvallen. Dit går jag i sällskap med maken, dotter och hennes pojkvän. Vore tacksam om IFK kunde visa sig från sin bästa sida när pojkvännen går på elitfotboll för första gången...

Inga kommentarer: