lördag, mars 21, 2009

Småseg match


Lagom till avspark gick solen i moln och det var kanske ett tecken på hur matchen skulle gestalta sig. Ingen ordinarie anfallare tillgänglig, så man fick starta med unge Fransisco. Och han behöver inte skämmas för sin insats även om det inte blev något mål.
Det började bra med 2-0- ledning, sen blev det som så många gånger förr. Man slarvade bort segern. Andra halvlek var seg och IFK borde ha satt några av alla de chanser man skapade.
Mrdjanin på topp var ingen hit. Behovet av en anfallare är STORT. På vägen ut passerade vi Russel på kryckor. Det ser ut att dröja innan han är redo för match. Burken agerade chaufför åt honom med sin BMW.
Blomma är för seg och långsam för att passa som modern ytterback. Hoppas att Ibrakovic är tillbaka snart. Behåll Roth som mittback och GTG som ytterback. Mittfältet känns ok. Men anfallet oroar mig.
Pratade lite med universums störste IFK-supporter Calle. Skön kille med stort IFK-hjärta.
En fråga, varför står man och babblar en hel match? Det är såna åskådare som är en plåga att hamna bredvid på match...

3 kommentarer:

SteveE sa...

Degerfors IF imponerade när man vände underläge 0-2 till 2-2 mot IFK Norrköping i dagens träningsmatch. Ja, så beskrivs matchen i Nerikes Allehanda. Som vanligt, det gäller att fånga det positiva i skeendet.

Mats Blom sa...

När det är träningsmatcheher, så babblar jag alltid. Ofta är det folk som man inte träffat på en hel vinter, så man har så mycket att prata. Mest naturligtvis om laget och hur det verkar inför säsongsstarten, men oxå om vad som hänt på det privata planet sen man sist sågs.

Mia sa...

Steve// Visst vill NA försöka lyfta fram det positiva för DIF:s del. Men om Degerfors bara ska befinna sig på tillfälligt besök i div 1 krävs det mer. Det var en kille som var riktigt bra och det var nr 7 Lallet.

Mats// Oj, vilken tur att jag inte hamnat nära dig på en träningsmatch;-)
Jag är sån som vill kunna koncentrera mig på matchen, träningsmatch som riktig match, utan störande moment som ständigt babbel. Det är lika störande som ständigt prasslande godispåsar på bio...