lördag, januari 22, 2011

Var hittar jag sidenklädda galgar?!?

Jag har fått ärva farmors brudklänning och tänkte ha den hängande på väggen i "mitt" rum där jag har fritt fram för gamla fina saker. Detta rum kommer att bli min lilla oas när det väl är "färdigt". Blir ett rum förresten någonsin färdigt?

Nu är frågan, var hittar jag sidenklädda galgar?!? Tacksam för tips!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag hoppas din farmor hade underklänning då det begav sig... .-) / Hannah

Mia sa...

Hannah, det hade hon! Det syns inte så bra på bilden, men det är en underklänning också.

eva sa...

Jättefin romantisk gammal klänning! Smart att hänga upp den sådär så att man kan njuta av den. Många gånger blir sådant bara hängandes inne i garderoben.

Uppriktigt sagt tror inte jag heller att ett rum kan bli färdigt! :) Men det är klart att det finns människor som bara går och inhandlar allt till ett rum eller kanske ett helt hem på en gång, och sedan får det vara så. Även om det oxå kanske är lite trist så kan jag önska att jag oxå vore så rationell ibland!

eva sa...

P.S vet inte var du kan hitta sådana galgar, kanske i en secondhandbutik? Eller fråga några äldre släktingar! Man vet aldrig vad man kan hitta i deras garderober - kanske en hel skatt med massor av sidengalgar...!

Antagligen är det även superlätt att klä galgarna själv oxå!

Lycka till!

Mia sa...

Visst är klänningen fin! Jag ska scrappa en tavla med farmor och farfars brudfoto och sätta på väggen bredvid klänningen. Jag har hittat sidenklädda galgar på http://shop.textalk.se/se/article.php?id=6514&art=1148256 Kommer att passa utmärkt till brudklänningen!

Jag är nog en sån där person som vill se ett rum växa fram och ständigt förändras. Med en sak här och en där. Blanda gammalt med nytt. Det blir lite mer personligt.
I "mitt" rum ska nu väggarna målas antikvita, istället för den gula tapeten.