fredag, mars 18, 2005

Godkänd premiär!

Det kommer ständigt nya tv-kanaler och igår var det premiär för "SPORT-Expressen". En renodlad sportkanal som ska sända superettan (man tackar!), kvalhockey och mycket annat. Det var en premiär som inte behövde skämmas för sig. Proffsigt och bra, tillskillnad hur det var när Svt24 startade...

Igår rivstartade man med kvalhockey och matchen (Leksand-Skellefteå) som visades bjöd på många mål och spänning. Hur den slutade?Oavgjort efter förlängning.

Bonus är att få höra kommentarer av min favoritsportskribent Mats Olsson. Han har inte bara en vass penna! Som kommentator till tysk handboll har man knutit till sig Staffan Olsson, inte fy skam det heller. Mannen är ju nästintill en levande legend och kan tysk handboll både utan och innan efter alla år i Kiel. Det bådar gott! Kan de matcha Chris Härenstam som kommentator i Svt24:s superettasändningar så finns det inget att klaga på.

Så, som mer eller mindre sporttokig är "SPORT-Expressen" ett välkommet tillskott i kanalfloran! Bra jobbat, "SPORT-Expressen"!

Inga kommentarer: