fredag, mars 11, 2005

Inga kommentarer

Du som läser denna blogg kanske undrar varför inga kommentarer gjorts kring kvinnobloggen, Feministas, Stefan Holms guld och annat smått och gott som hänt under veckan som gått. Anledningen är att jag har varit i Romme tillsammans med 26 åttondeklassare och åkt skidor. Min son Daniel går i Idrottsklass på Rosenlundsskolan i Jönköping och denna vecka har de varit i Romme på vinterutbildning. En vecka full av skidåkning i strålande sol. Härligt! Enda smolket i bägaren var att sonen fick en ankarlift rakt på munnen och slog av båda sina framtänder. Han ser numera ut som en hockeyspelare efter ett antal slutspelsmatcher:-) Tänderna ska åtgärdas i veckan som kommer.

Imorgon bär det av till Norrköping för att titta på träningsmatchen mellan IFK Norrköping och IFK Mariehamn. Äntligen är Micke Roth tillbaka efter sin skada.

Kvällen tillbringas hemma hos föräldrarna i Sonstorps Bruk och då blir det givetvis Melodifestivalfinal. Vem som vinner? Ja, om man ska tro tidningarna är det den dödstrista Nanne som vinner. Själv hoppas jag på Martin Stenmarck eller varför inte Nordman?

Inga kommentarer: