söndag, maj 21, 2006

Dyrköpt seger

Gott med första segern på hemmaplan. Det var på tiden. Men segern blev dyrköpt, Santos skadad efter en minut och Whass med 20 minuter kvar. Helt fel spelare på skadelistan! Ja, det ska ju helst inte finnas några alls där förstås men absolut inte dessa. Whass har varit otroligt stabil och behövs i försvaret. Nu måste Spong kliva fram istället. Det kändes inte helt tryggt när han kom in idag. På anfallssidan ser det tunt ut nu även om Igesund gjorde ett helt ok inhopp och målet var snyggt.

Matchen var sådär. Men när laget vinner kan man överse med en del mindre bra saker. Men varför kan man inte sätta de fina lägen man skapar? Eller varför måste man tappa spelet minst en kvart varje match och ge oss supportrar ångest? Och på tok för många tappade bollar och träben. Men en seger är en seger.

Bäst idag? Thordàrson!

Segern fick jag fira på egen hand med traditionsenlig mosbricka i Norsholm. Maken är kvar i Norrköping och ska åka till Helsingfors med sin far imorgon. Hemresan gick lätt med hemmaseger i ryggen och Radiosportens sändningar från VM-finalen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

du är lik din dotter Sophia.

sophia sa...

Det är nog mer jag som är lik min mor Maria.