måndag, maj 15, 2006

Familjepolitisk debatt med en (s)kyltdocka

Idag när det är den internationella familjedagen har det varit ett antal aktiviteter runt om i länet för att lyfta fram familjen. Kristdemokraterna i Nässjö hade utmanat Socialdemokraterna på en familjepolitisk debatt på stan. Men föga förvånande blev det ett nej från dem. Hur som helst blev det en debatt mellan Stefan Attefall och en skyltdocka iklädd röda kläder och s-märke!

Socialdemokraterna tror att de själva kan sätta den politiska agendan genom att vägra debattera mot andra partier än Moderaterna. Hur ser man på demokratin egentligen? I Jönköpings län är kristdemokraterna det största borgerliga partiet.

Debatten uppmärksammades av bl a TV4 Jönköping och reportern hade varit i kontakt med (S) som menade att detta var smutskastning av kd. De ansåg att det var för kort varsel. Hm. För en månad sedan gick inbjudan ut och svaret var ett tydligt nej, ingen hänvisning till att man ville debattera en annan dag. Vill man debattera? Nej. Vi får väl se vilket efterspel det blir till denna "debatt". Tvingas (S) ut på banan?

Återkommer med bilder när jag lyckats föra över dem från den nya mobilen...

Inga kommentarer: