måndag, januari 14, 2008

Zlatan fick folkets röst

Oh, jag hade gärna velat vara där i Globen och minglat runt i en vacker klänning med alla idrottsstjärnor. Hm. Lite avundssjuk på dem som var där utan egna idrottsmeriter att ståta med, typ idrottarnas respektive, artister och politiker. Men, Hägglund var stilig som vanligt. Några kvinnor visade dock mer än man ville se av deras decoltage.

Det bästa med Idrottsgalan är faktiskt alla underbara bilder av härliga oförglömliga idrottsögonblick. Man sitter bara och ler och minns.

De stående applåderna som mötte Kajsa Bergqvist var en känslofylld stund och fick tårarna att rinna hemma i soffan.

Peter Settman var väldigt bra som programledare, som vanligt. Helt underbar! Så galet med wunderbaumen och smällkyssen till Kalla. Men jag skrattade nog mest åt skämtet med Tumba och swingers. Inga hämningar alls hos Settman.

Vad skön Zlatan var – ”Nu överdriver ni” sa han flera gånger när applåderna aldrig tog slut. Vet han att det är son nummer två i Helenas mage? Eller vad menade han när han med ett leende mot Helena sa att han fick sin första son 2007?

KG Bergström sexigare än Persbrandt? Jo, tjena.

Fy, så hemskt det nyskrivna verket var med mezzosopranen. Urfånigt. Skratten måste ha varit av ren artighet eller beroende av vinkonsumtionen vid borden…

Djurgården och AIK har adopterat en skola i Sydafrika. När gör IFK Norrköping detsamma?

Rheborgs dans! Vilka moves!

Tuff konkurrens om Jerringpriset. Anjas fem medaljer varav tre VM-guld räckte inte. Inte heller Klüfts VM-guld och europarekord. Det krävdes en scudetto och folkets kärlek till Zlatan.

Inga kommentarer: