torsdag, april 09, 2009

Äntligen!

Nu ska änligen födelsedagspresenten upplevas. Jag fick ju en resa för att se romderbyt på påskafton i present av familjen och imorgonbitti lyfter flyget från Skavsta. Att maken är med är en bonuspresent;-) Det kommer nog att kännas lite annorlunda att komma till Italien och Rom när man utlyst sorgedag imorgon m a a jordbävningen. Även derbyt kommer nog att präglas av att det är sorg. Får hoppas att det inte blir fler efterskalv.

Vi kommer att bo på ett litet hotell som ligger fem minuters promenad från Termini. Vår slitna romkarta ligger nerpackad och det ska nog inte vara så svårt att hitta dit.
Våra planer för fredagen är att bara strosa runt. Fika. Äta glass. Middag på en uteservering vid Pantheon. Låter inte illa va?

Idag har jag packat och handlat mat & godis till sönerna som är hemma i påsk. Vill ju inte att de ska behöva svälta när vi är borta. Känns lite konstigt att inte vara hemma hos dem, men de är stora och klarar sig bra utan mamma. Vi kommer trots allt hem på söndagkväll.

Romresan innebär att jag missar seriepremiären av SE på lördag. Men jag gråter liksom inte. För ett romderby smäller trots allt lite högre än Assyriska-IFK. En kompis har lovat att messa mig resultatet. Får väl försöka hitta ett internetcafé på lördagskvällen för att läsa lite om matchen (om det blir seger). Pappa har lovat att spela in matchen åt oss.

Vi åker snart till Norrköping för att fira systerdotter som fyllt år och sen ska vi sova hos svärfar i natt. Det är lite smidigare så när flyget går tidigt.

Det kanske kan bli någon mobilblogg från Rom. Vem vet?

Önskar dig en riktigt Glad och skön Påsk!

1 kommentar:

Malin sa...

Glad Påsk hoppas ni får en skön helg i Rom.