måndag, april 27, 2009

Premiärbesök på Nya Parken och Stjärnkrogen

Det blev för sent igår för att skriva några rader om matchen. Här är dock några korta kommentarer:

- Ett ungt IFK bjöd upp till dans på Nya Parken. Jag var rädd för att IFK:s unga lag skulle ätas upp av ett ordinarie AIK. Var nog mentalt inställd på en brakförlust, så därför kändes inte den snöpliga förlusten så tung. Tänk om...
- Vilket mål av Cakic!
- Ungtupparna visar att de vill vara med och slåss om platserna i startelvan. Härligt!
- Har Burken ont i ryggen igen? Såg tyvärr ut som det. Det var härligt att se honom tillbaka i spel igen.
- Härlig inställning och kämpavilja från IFK:arna. Samma vilja måste man vissa i SE. Det är där poängen delas ut. Det är hög tid för en 3:a nu!
- Dybendal gjorde en av sina bästa matcher på länge.
- Borde ha varit mer publik i det fina vädret när allsvenska serieledarna var på besök.
- Varför är det så många finspångare som håller på AIK?!?

Nya Parken är fortfarande en byggarbetsplats och det kan bli mycket fräscht. Men när inte Södra läktaren och hörnet mellan Östra och Södra läktarna byggs in och får tak förtas helheten. Ett plus till de nya stolarna som hade lite skön svikt.

Stjärnkrogen gör inte riktigt skäl för sitt namn. Eller det kanske är det den gör? Dyrt och lite mat. Jag tycker inte att den lilla buffén var värd 195 kronor. Maten smakade gott, men av en buffé för denna summa förväntar man sig lite mer. Det är inte trevligt att sitta och äta i en tyst restaurang - bakgrundsmusik är önskvärt. Dessutom var det svårt att få info om vilka öppettider som gäller.

Nästa besök på Nya Parken vill jag se en seger!

Inga kommentarer: