lördag, maj 22, 2010

Lärorika dagar med kristdemokratiska toppkandidater

Fredag och lördag har ägnats åt VIP-utbildning för kristdemokratiska toppkandidater till kommun- och landsting. Vilket härligt gäng! Det har verkligen varit inspirerande dagar. Och lärorika! Inte minst har dagens pass med mediaträning gett mycket. Bland annat bestod ett pass av att vi grillades framför en kamera och det är något man behöver göra fler gånger. Man lär sig hela tiden. Själv utsattes jag för en rejäl grillning av riksdagskandidaten Andreas Carlson. Efter alla sakfrågor i rappt tempo och diverse påståenden som skulle bemötas avslutar han lugnt med "Mia Frisk, varför ska man rösta på dig?". Då fick jag en blackout och blev helt stum. Sånt får inte hända i verkligheten!

Några citat från dessa dagar:
"Upprepa tills vi kräks, efter det upprepar vi igen" statssekreteraren Jakob Forssmed apropå att budskapet måste nötas in

"Bloggosfären är en moralisk och intellektuell kloak" statsvetaren Tommy Möller apropå det hat, förtal och ryktesspridning som härjar på nätet.

"Hitta en bra fråga som verklighetens folk gillar så går det bra" Tommy Möller svarar på frågan om vad som kan få Kristdemokraterna att lyfta.

"Har vi inte en enda präst på kristdemokraternas samling" läraren Ann Gabriels apropå att lära sig kombinera ord och kroppsspråk

"Svettas? Var glad och tänk jag fungerar - låt det stänka!" Ann Gabriels apropå nervositet att tala inför folk.

Inga kommentarer: