tisdag, maj 25, 2010

Lite surt

IFK mötte Örebro i Svenska cupen på Parken och mönstrade ett mycket ungt lag. Trodde att det skulle bli åka av för IFK, men icke. Under ordinarie tid var det enligt nätrapporteringen IFK som var bäst och i slutsekunderna räddades en boll på mållinjen. Mycket bra jobbat av unga IFK. Då känns det extra surt med två snabba mål i baken i inledningen av förlängningen. Fotboll är inte alltid rättvis. Men, det handlar ju om att göra flest mål och IFK gjorde inget. Det räcker inte med att vinna hörnstatistiken eller antalet skott på mål. Bollen ska in i nätet också.

Det märks att IFK saknar Russel och Hasani på topp!

Men vad är väl Svenska cupen? För mig är det viktigare att IFK kämpar om en allsvensk plats.
Så, jag är inte så nedslagen efter kvällens förlust även om den kom mot ett lag som jag verkligen inte gillar. IFK fortfarande leder fortfarande superettan. På lördag väntar tidig seriefinal mot Syrianska. Den matchen är mycket viktigare!

F ö är det en plåga att följa en match via livebloggar. Man får ingen riktigt bild av hur det ser ut och när den ena liverapporteringen är pratig och enögd, uppdaterar den andra alldeles för sällan.

Inga kommentarer: