lördag, juli 24, 2010

Puh!

Det blev en nervpärs hemma i soffan. Fattar inte vad IFK sysslade med i andra halvlek? Det fina spelet var som bortblåst. Tack Westberg för att du räddade IFK:s seger!

Vi hade tänkt åka till Växjö (är ju "nästgårds") för att se matchen, men eftersom H skulle börja jobba 21 var det bara att lägga de planerna på hyllan. Tack och lov visade TV4 sport matchen. Att följa den via nätet hade varit en än värre plåga än att se matchen på tv. Pust! Men det var nog varmare att följa matchen hemma i soffan än ute i regnet på Värendsvallen. Lite höstkänsla idag.

Hoppas att Rönneklevs skada är lindrig och att han är tillbaka snart. Han behövs!

Vad har hänt med Hasani efter hans armbrott?

De övriga resultaten i denna omgång gick inte riktigt IFKs väg, trots det är IFK fortfarande serieledare. Gott! Jag njuter så länge det varar. Före säsongen tippade jag ju plats 5-8 för IFK, så allt ovanför dessa placeringar känns som en bonus. Kan inte förneka att det har tänts ett litet allsvenskt hopp hos mig. Men, alla slår alla, och det återstår 13 omgångar.

F ö är det alltid lika kul att gå in och spela på matchen på Monas i Tenhult (de vet att det är IFKs match jag är intresserad av), köpa lotter av Bengt och tjöta lite fotboll. Idag var det ett gäng goa gubbar som var där och hade minnen av 60-talets IFK. Kul!

Hur matchen slutade? 1-0 till IFK. Puh.

Inga kommentarer: