söndag, april 06, 2008

Det blir ingen rolig säsong

Om de två första matcherna är signifikanta för hur årets säsong kommer att se ut lär det bli tufft. IFK har spelat ängsligt och virrigt. Inget eget spel. Försvaret har inte hängt med. Inget jävlar anamma alls. Segt och tafatt.

Man får vara tacksam över att siffrorna inte blev större. Målskillnaden kan bli viktig i slutändan.
Whass tjongar iväg bollarna med sitt träben och Magnusson hänger inte med alls. Det håller inte. Hade Whass inkast rätt adress någon gång? Sätt Magnusson på bänken i nästa match. Hoppas att Viktor är spelklar till onsdag. Var var mittfältet? Hur kunde man utse Blomma till IFK:s bäste spelare?!? Burkhardt var ok, inte mer.

Om IFK-försvaret inte hänger med tråkGefle, hur kommer det då att se ut mot ICA och Helsingborg?!? Då lär det bli åka av. Hemska tanke.

Bäst idag - Haglund! Killen tog för sig och visade ingen respekt för motståndarna. Han måste få börja från start i nästa match.

April blir en jobbig månad.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Antar att hela Östergötland kräver att Peking kör över TFF på onsdag.

Men TFF blandar och ger. En tråkig uddamålsförlust mot ÖSK i premiären på bortaplan och en närapå överkörning av GAIS hemma idag.

Tror att det blir oavgjort borta mot Peking. Men Norrköpings nerver kan spöka samtidigt som TFF kanske kan få till det där uppoffrande och kreativa lagspelet som dom gör ibland när dom spelar utan press. I så fall får Norrköping se upp.

Se särskilt upp för Fisnik Shala och Paulino!

mvh
daniel

ps. TFF trillar inte ur i år.

Mia sa...

Daniel// Visst förväntar jag (och östgötarna) en seger hemma mot TFF. Men med tanke på det spel som visades mot Gefle känns en sådan väldigt låååångt borta. Igår var det ängsliga pojkar på plan som tjongade bollar. Mot TFF måste man ta för sig, visa med jädrar anamma och hålla bollen på marken.

Nu är det dags att Jingblad vaskar fram en startelva som vill och törs spela fotboll.

Anonym sa...

Är inte så bedrövad av resultaltet lika mycket som på vilket sätt IFK genomför matchen framförallt tafatta och viljelösa man är.

Förstår mig sen inte riktig på IFK supporters. Dom som är mest seriös tror innan serien att vi iIFK kommer hamna på mittens nedre del (10-12) innebär inte det i praktiken att vi kommer förlora fler matcher än vinna. Nu skriker man redan på gopekings gnällbänk om tränarbyte. Tror att vecka 18 och 19 blir betydelsefull för IFK.s framtid. Örebro,Gais, Aik och Ljunskile. Hoppas på minst 9 poäng där.

Mia sa...

Ja, man kan förlora och man kan förlora. Gårdagens förlust var smärtsam eftersom det var just tafatt och ängsligt.

Det heter ju inte Gnällbänken för inte. Att ropa på tränarbyte efter två förluster är smått pinsamt.

Det viktiga nu är att laget visar vilja, kämpaglöd och mod. Då kommer segrarna.