söndag, juli 23, 2006

Mer isländsk kraft till IFK Norrköping

Så här i semestertider har Norrköping passat på att förstärka truppen för att nå minst en kvalplats. Vi har väntat på det! Anfallet har sett tunt ut. Den nya islänningen heter Gardar Bergmann Gunnlaugsson och ska förhoppningsvis göra lite mål. Här kan du läsa mer om nyförvärvet.

Lite roligt var det att maken fick nys om några rykten att det var ett nyförvärv på gång och surfade runt på isländska sajter. För ett par dagar sedan fick han via dessa sajter veta att det var klart med ett kontrakt med Gardar. Det var långt innan sportredaktionerna på NT och Folkbladet vaknat till liv. De ställde inte ens frågor om islänningen till Micke Andersson. Kan man inte ställa högre krav på dessa tidningars sportredaktioner? Idag har IFK Norrköpings officiella sajt "nyheten" om nyförvärvet.

Kolla in bilden på Gardar (större bild hittar du här). Är han inte lite lik en viss spelare i Södra? En jag f ö inte gillar alls!

Det är lite lockande att åka till Halmstad där IFK är på träningsläger för att ta en titt på Gardar. En rolig semesterutflykt...

Bild: gopeking.net

Inga kommentarer: