onsdag, april 18, 2007

Vad jag borde ha skrivit i går...

Var ganska slut igår och orkade inte sätta mig vid datorn för att blogga.

Tisdagen ägnades först åt ett jubileum vid IKHP-stugan. I 35 år har man bedrivit ett arbete för sjukskrivna och arbetslösa. Motion och gympa och social gemenskap. Sen 1988 har Landstinget i Jönköpings län stått för finansieringen. Landstinget har nu sagt upp avtalet med IKHP och det ville man prata med några landstingspolitiker om igår i samband med jubiléet. Vi fick höra om verksamheten både från ledare och deltagare, samt tillfälle att samtala över en bit smörgåstårta. Kunde ju självklart inte utlova några nya pengar 2008, men sa att de var välkomna att skicka en ansökan som får prövas i vanlig ordning.

Därefter ägnades resten av dagen åt Ansvarskommitténs slutbetänkande. Kommun- och landstingspolitiker från hela Småland var samlade i Jönköping för att diskutera detta. Ett bra arbetssätt att sitta indelade i grupper och diskutera olika frågeställningar. Det gör att fler blir delaktiga i diskussionen.

Somnade i halvtid i matchen mellan Örebro-Elfsborg. Tänk att IFK Norrköping drog en större publik i sin superettamatch än Örebro gjorde i sin allsvenska hemmapremiär...

Inga kommentarer: