tisdag, oktober 09, 2007

Delegation på visit hos Kulturrådet

Idag har en liten delegation på sex personer från Smålands Musik och Teater varit uppe i Stockholm för att göra en liten uppvaktning hos Kulturrådet. Vi har presenterat vår verksamhet och mer specifikt Freja Musikteater och Fuse (dansprojektet). Två otroligt bra verksamheter som vi gärna vill se en permanent lösning på. Intrycket efter ett givande samtal var att det ser positivt ut från Kulturrådets sida.

Men det var en resa som innehöll en del dråpliga inslag. Thomas T berättade i bilen att han dammsög bilen på morgonen och råkade dammsuga upp sitt usb-minne med presentationen som skulle visas för Kulturrådet. Det blev till att riva upp dammsugarpåsen för att hitta minnet igen...

Det var lite oklart när jag skulle bli hämtad i Tenhult på morgonen, men Thomas menade att han hade ringt och talat in ett antal meddelanden på min mobil. Jag har dock inte fått några sådana. När vi var i Nässjö fick vi svaret på vem han hade ringt. Det ringde nämlingen en kille som presenterade sig som Mattias och sa att han hade fått meddelanden om att han skulle hämtas upp innan Jörgen hämtades upp i Nässjö... Vem denne Mattias är har vi ingen aning om:-)

Jörgen skulle hämtas upp i Nässjö och meddelade att han gick mot rondellen. Sen la man på. Vilken rondell? Finns ju ett antal att välja på i Nässjö. Han plockades dock upp på en raksträcka...

Jag försågs med strategin inför samtalet nedskriven på en servett. Den lät jag dock ligga kvar i handväskan...

Innan vi trötta och nöjda tog tåget hem blev det en kort fika i baren på Hotell Anglais. Där blev det kändisspaning - "Idol-Knut" och "Idol-Andreas" skymtades. Är Knut tillbaka?

Inga kommentarer: