söndag, oktober 21, 2007

Tårar på Parken

IFK Norrköpings och PF:s hyllning till Stefan Thordarson före match gav en stor klump i halsen och tårar i ögonen. Känns tungt. Ingen mer Thordarson på Parken. Ingen annan kommer att spela med nummer 18 på ryggen i IFK Norrköping. Är det någon annan IFK-spelare som fått denna ära?

Det tog en lång stund innan känslorna var under kontroll. Tacksam över att maken inte pratade med mig när jag kämpade med tårarna. Då hade jag nog börjat stortjuta.
Tack, Thordarson!

Matchen då? Ja, den värmde inte om man säger så. En skitmatch. Det värsta var inte att Södra vann, utan att det var det lilla äcklet Thelin som gjorde målet. Usch! Som speakern sa: "fotboll är inte rättvist". Näe, det handlar om att göra mål. Synd att Thordarson inte fick sätta en boll i sin sista match på Parken. Effektiviteten IFK hade mot Örgryte var som bortblåst idag. På tal om bortblåst. Domaren hade ingen bra dag på jobbet. Dags att köpa nytt gult kort till nästa match. Får hoppas att kvaliteten på domarinsatserna är bättre i Allsvenskan.

Speakern var härligt subjektiv idag och sa att det var "sista matchen i den här skitserien". Tack och lov för det!

Nästa gång jag är tillbaka på Parken sitter storbildsskärmen uppmonterad. Vore härligt med en allsvensk hemmapremiär mot ett riktigt publiklag. Inte TFF eller Gefle tack.

Inga kommentarer: