torsdag, maj 26, 2005

Bäst i Norden

Grattis FC Köpenhamn som är bästa klubblag i Norden. FCK vann ju Royal League efter 13 (!)straffsparkar och en urusel avgörande straff av IFK Göteborgs Mourad. Extra kul är att FCK:s målvakt Balázs Rabóczki har vaktat målet i IFK Norrköping innan han gick till FCK...

FCK vann inte bara priset som bästa klubblag i Norden, man vann också matchen om snyggaste matchtröjorna. FCK sponsras av Kappa och deras tröjor är väldigt snygga! I Allsvenskan sponsrar Kappa Hammarby. Deras tröjor är väldigt snygga! Tidigare hade Kappa avtal med Roma och maken har en väldigt snygg Roma-tröja á la Kappa hemma i byrålådan. Numera har Roma sponsoravtal med Diadora och de nya tröjorna är ockå väldigt snygga.

Det här med matchställ kan få vilken fotbollssupporter som helst att gå igång. En supporter som annars inte bryr sig om kläder och mode alls har väldigt tydliga åsikter om hur matchställen ska se ut. Tror du mig inte kan du surfa in på lite olika supportersajter under vårsäsongen och följa diskussionen om tröjorna. IFK Norrköping har sponsoravtal med Puma och deras nya tröjor är väl inte de allra snyggaste man sett. Varför har man gjort en "haklapp" på tröjorna?

Inga kommentarer: