tisdag, maj 17, 2005

Ny seger för IFK?

Åter dags för match på Parken. Denna gång är det ett kraftigt decimerat Västra Frölunda som står för motståndet. För IFK är det åter en "måstematch" om man vill visa att man hör hemma i toppen av Superettan. På pappret ser det ut som en given seger för IFK. IFK ligger i toppen av tabellen och Frölunda i botten. Lägg därtill att Frölundas skadelista är lååång, i princip saknas hela det ordinarie mittfältet. Såna matcher är luriga och det gäller att IFK är på tå. Men man ska vinna sådana matcher om man vill upp i Allsvenskan.

IFK har inga spelare på skadelistan (peppar,peppar) och kan ställa upp med bästa trupp. Alm börjar på bänken och kan göra ett piggt inhopp.
Även om Frölunda har många borta hoppas jag att de vill spela boll och inte bildar köttmur för att försvara den poäng man har när matchen blåser igång likt Degerfors.

Mitt tips: 3-0. Målskyttar: Santos, Rönneklev och Alm.

Matchen följer jag via text-tv. På Sport-Expressen ska jag se GAIS-Åtvidaberg. Det bästa resultatet vore ett oavgjort resultat, men hjärtat vill att GAIS slår bönderna rejält!

Inga kommentarer: