måndag, april 03, 2006

Dag med fokus på valet

Idag är det en fullspäckad dag med fokus på valet. Alla dagar fram till den 17 september är ju det. Tänk om den allmänne väljare visste hur mycket arbete det ligger bakom en valrörelse. Ja, bara den lilla valsedeln kräver ju en hel del arbete. Prioritet nummer ett just nu är att få in alla förklaringsblanketterna från kandidaterna som ska stå på alla valsedlar. Ett digert jobb kan jag lova. Imorgon börjar vi skriva valsedelsbeställningar.

Det är ju alltid lite lättare att jobba när opinionsmätningarna visar + för Kristdemokraterna. Om opinionsmätningarna är tillförlitliga? Ja, iallafall när det är uppåt för oss:-)

Om en liten stund har vi planeringsmöte. Det är toppkandidaterna till riksdagen, distriktsledningen, landstingsrådet, kommunalrådet i Jönköping och så jag som ombudsman som träffas regelbundet för att planera mediaaktiviteter och stämma av vad som är på gång. Alltid inspirerande.

Ikväll är det sammanträde med distriktsstyrelsen. Då ska bl a de sista justeringarna av det landstingspolitiska valmanifestet göras. Är lite trött efter helgens konferens och hoppas att det inte blir så sent.

1 kommentar:

Julia sa...

Tell me about it. Trodde aldrig det skulle vara ett sådant meck med att få in dessa blanketter. Tur att man inte är ute i sista minuten...